Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین مزرعه پرورش مرغ مادر تخمگذار کشور توسط شرکت مرغک وابسته به گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر در سلطانیه زنجان آماده افتتاح شد. ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، شرکت مرغک وابسته به گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و اجرای منویات مقام معظم رهبری در تأمین ایمنی و امنیت غذایی کشور و با هدف مقابله با تهدیدهای خارجی و تحریم های ظالمانه، گسترش فعالیت های مولد و محرومیت زدایی، پروژه مزرعه پرورش مرغ مادر تخمگذار کشور را در منطقه سلطانیه زنجان افتتاح می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مرغک در این باره گفت: کلیه مراحل طراحی و ساخت این پروژه ملی، به دست پُرتوان کارشناسان و متخصصان سازمان اقتصادی کوثر و شرکت مرغک صورت گرفته و در ساخت آن، تمامی پارامترهای اقتصادی و موازین بهداشتی به دقت مورد توجه قرار گرفته است.

وی همچنین با بیان این که در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی، در تجهیز بخش های مختلف این مجموعه از ظرفیت های داخلی و با هم افزایی با سایر شرکت های تابعه سازمان اقتصادی کوثر از توانمندی و امکانات این شرکت ها  بهره گرفته شده است، گفت: این پروژه در زمینی به مساحت 92 هزار متر مربع و با مجموع سرمایه گذاری 250 میلیارد ریال بنا شده و قادر است با پرورش 80 هزار قطعه مرغ مادر در هر دوره، 10 میلیون قطعه جوجه یکروزه تخم گذار معادل 25 درصد از نیاز بازار این صنعت را تأمین نموده و علاوه بر آن، ظرفیت های صادراتی کشور در این حوزه را ارتقاء بخشد.

بهراد زندیه اظهار داشت: مزرعه پرورش مرغ مادر تخم گذار سلطانیه زنجان دارای 8 سالن با دیواره ها و سقف های عایق و با مساحت هر کدام 900 متر مربع و ظرفیت 10 هزار مرغ مادر تخم گذار می باشد؛ همچنین برخورداری از کارخانه اختصاصی ساخت دان به مساحت 540 متر مربع، ساختمان اداری، دوش ها، ساختمان تأسیسات گرید تخم مرغ و اتاق ژنراتور مجموعاً به مساحت 500 متر مربع از دیگر مشخصات این مزرعه است.

مدیرعامل شرکت مرغک با تأکید بر این که این شرکت با بیش از 4 دهه خدمتگذاری به صنعت مرغ تخم گذار ایران، تولیدکننده 65 درصد جوجه یک روزه مادر تخم گذار و بیش از50 درصد جوجه تخم گذار تجاری کشور می باشد؛ افزود: مفتخریم که با بهره برداری از این پروژه ملی ضمن ایجاد اشتغال مستقیم برای 40 نفر و اشتغالزایی غیرمستقیم برای2 هزار نفر، گام بلند دیگری در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی که همانا ایجاد اشتغال مولد و پایدار و زدودن غبار محرومیت از چهره مناطق کمتر برخوردار کشور است، برداریم.

بهراد زندیه در پایان گفت: یقیناً ساخت بزرگترین مزرعه مرغ مادر تخم گذار کشور برگ زرین دیگری است بر افتخارات درخشان جهادگران سازمان اقتصادی کوثر در مسیر توسعه و بالندگی کشور که در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی تقدیم مردم عزیز کشورمان خواهد شد.

انتهای پیام /

R1012122/P/S7,83/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۸۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • (ویدئو) فردا بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران افتتاح خواهد شد
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند